За нас

Фирма “АЛ МАКС” ЕООД е създадена през 1997 г. с основна дейност производство на алуминиеви и PVC конструкции, прилежащи към тях аксесоари и производство на стъклопакети.

През годините се наложихме със своя професионализъм и висококачестените си продукти и разширихме своята дейност в произодството и монтажа на стъклопакети и обработка на стъкло, стъклени витрини и врати, душ кабини, фасади и еталбонд.

Гаранция за надеждност и качество на продуктите ни са и нашите партньори немският концерн РЕХАУ - утвърден производител на полимерни продукти, ЕТЕМ – водещ производител на алуминиеви системи и МАКО Австрия - висококачествен обков.

От 1999 г. фирмата ни има собствен цех за производство на алуминиеви и PVC конструкции и цех за производство на стъклопакети. В резултат на дейността си разполагаме с добре развита мрежа от постоянни клиенти, като непрекъснато работим за разширяването й. Въз основа на натрупаният с годините опит и висок професионализъм, можем да твърдим, че отговаряме на различните изисквания и имаме готовност за диалог и за намиране на индивидуално решение, което ни прави компетентен и надежден партньор. Реализираните ни проекти в Австрия, Холандия, Франция, Германия, Канада, Гърция, Испания ни дават основание да смятаме, че начина по който се представяме на пазара, нещата които правим и цените на които предлагаме нашите услуги са изключително конкурентни и предоставят невероятно добри възможности пред инвеститорите.Предоставяме 5 годишен гаранционен срок и сервизно обслужване на готовата продукция.

Принцип в работата ни е използването на собствени финансови средства за основен капитал , стриктно спазване на действащата нормативна база и  непрекъснато повишаване на качеството на обслужване и производство с периодично участие в семинари и презентации на нови продукти.

Развивайки своята ефективност и непрекъснато разширявайки дейността си и своите контакти, днес осигуряваме стабилна подкрепа , качествено обслужване и коректност на своите клиенти.Предоставяме 5 годишен гаранционен срок и сервизно обслужване на готовата продукция.