Title
Към съдържанието
Производство на ПВЦ дограма

“АЛ МАКС” ЕООД - Производство на ПВЦ дограма, алуминиева дограма и прозоречни системи

   Производственото предприятие е с основен предмет на дейност: производство на ПВЦ дограма, алуминиева дограма и прилежащите към тях аксесоари, производство на стъклопакети.

   През годините се наложихме със своя професионализъм и висококачествените си продукти и разширихме своята дейност в производството и монтажа на стъклопакети и обработка на стъкло, стъклени витрини и врати, душ кабини, фасади и еталбонд.
   Гаранция за надеждност и качество на продуктите ни са и нашите партньори немският концерн REHAU - утвърден производител на полимерни продукти, ETEM – водещ производител на алуминиеви системи, ALTEST - производител на алуминиеви профили и MAKO Австрия - висококачествен обков.

История и качество

   “АЛ МАКС” ЕООД е създадена през 1997 г. в град София. От 1999 г. предприятието ни има собствен цех за производство на ПВЦ и алуминиева дограма и цех за производство на стъклопакети. В резултат на дейността си разполагаме с добре развита мрежа от постоянни клиенти, като непрекъснато работим за разширяването й.

   Въз основа на натрупаният с годините опит и висок професионализъм, можем да твърдим, че отговаряме на различните изисквания и имаме готовност за диалог и за намиране на индивидуално решение, което ни прави компетентен и надежден партньор. Реализираните ни проекти в Австрия, Холандия, Франция, Германия, Канада, Гърция, Испания ни дават основание да смятаме, че начина по който се представяме на пазара, нещата които правим и цените на които предлагаме нашите услуги са изключително конкурентни и предоставят невероятно добри възможности пред инвеститорите.

Качество и гаранция на дограмата

Гаранция на продуктите ни

  Принцип в работата ни е използването на собствени финансови средства за основен капитал, стриктно спазване на действащата нормативна база и непрекъснато повишаване на качеството на обслужване и производство с периодично участие в семинари и презентации на нови продукти.

  Развивайки своята ефективност и непрекъснато разширявайки дейността си и своите контакти, днес осигуряваме стабилна подкрепа, качествено обслужване и коректност на своите клиенти.
  Предоставяме 5 годишен гаранционен срок и сервизно обслужване на готовата продукция.

дограма ал макс - серификат за качество
грамота за партньорство ал макс и rehau
сертификат rehau 2012
сертификат rehau 2008
Понеделник - Петък: 8:30 - 17:30 ч.
Събота и Неделя - Почивни дни
© 2022 Almax. Уеб сайт, SEO и фотография от
Назад към съдържанието