Title
Към съдържанието
Начало / Продукти / Алуминиева дограма / Алуминиева дограма - ETEM E45 с прекъснат термомост

Свържете се с нас:

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА - ETEM E45 с прекъснат термомост

Обща информация за дограмата

Алуминиева дограма ETEM E45 - отваряема система с прекъснат термичен мост
 С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания. Благодарение на широката гама от профили, системата предлага разнообразни дизайнерски варианти, от класически, тесни и прави линии до заоблени контури и възможност за изграждане на различни сложни типологии, като паралелно плъзгащи се, хармоники и решения тип „скрито” крило, придавайки еднакъв външен вид при съчетание на отварящи се и фиксирани рамки..
 Алуминиевата дограма с марка ETEM лесно може да приема различни форми и размери. Предлага се и изключително богата гама от цветове от каталога на RAL, както и дървесни декори. Най-голямото предимство на алуминиевата дограма е нейната дълготрайност.
 Алуминиевите профили са два вида:
  • с прекъснат термичен мост постига се по-добра топлоизолация и се избягва получаването на конденз. Подобрението се дължи на поставянето на PVC вложка в алуминиевия профил, която не позволява топлината да преминава между алуминия вън и вътре. Изключително ефективно решение за вашият дом или офис;
  • без прекъснат термичен мост - за изработването и се използва чист алуминий с олекотена конструкция, която придава красив и елегантен вид на профила. При студения профил недостатък се явява получаването на конденз при резки температурни амплитуди.

Технически характеристики на дограмата

  • Въздухопроницаемост: Клас 4
  • Водонепропускливост: Клас E1200
  • Устойчивост на вятър:  Клас C5
  • Шумоизолация: Rw = 42 Db
  • Топлопреминаване: Uf = 1,9 W/m2.K
  • Устойчивост против взлом: RC2
Вижте още:
Понеделник - Петък: 8:30 - 17:30 ч.
Събота и Неделя - Почивни дни
© 2023 Almax. Уеб сайт, SEO и фотография от
Назад към съдържанието