Title
Към съдържанието
Начало / Продукти / Алуминиева дограма / Алуминиева дограма - ETEM E75 с прекъснат термомост

Свържете се с нас:

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА - ETEM E75 с прекъснат термомост

Обща информация за дограмата

 Алуминиева дограма ETEM Е 75 - отваряема система, отговаряща на най-съвременните изисквания за топлофикация, функционалност и естетика
 Специално проектираните вътрешни допълнителни изолатори, многокамерни EPDM централни уплътнения, както и 39 мм полиамиди, предоставят отлична топлоизолация със стойност Uf = 1.26 W/m2 и привеждат системата E75 в съответствие с най-високите стандарти. Системата предлага голямо разнообразие от функционални и естетически възможности, широка гама от профили и класически дизайнерски прави линии. Основните характеристики на E75 са 75 мм ширина на касата. ETEM Е 75 е надлежна система, предназначена да отговори на изискванията на всеки прозорец и врата в сградата. С дебелина на алуминиевия профил, варираща от 1,6 мм до 2,5 мм, тя е специално предназначена за тежки врати, които могат да издържат на екстремална експлоатация.
 Алуминиевата дограма с марка ETEM лесно може да приема различни форми и размери. Предлага се и изключително богата гама от цветове от каталога на RAL, както и дървесни декори. Най-голямото предимство на алуминиевата дограма е нейната дълготрайност.
Алуминиевите профили са два вида:
  • с прекъснат термичен мостпостига  се по-добра топлоизолация и се избягва получаването на конденз. Подобрението се дължи на поставянето на PVC вложка в алуминиевия профил,  която не позволява топлината да преминава между алуминия вън и вътре. Изключително ефективно решение за вашият дом или офис;
  • без прекъснат термичен мост -  за  изработването и се използва чист алуминий с олекотена конструкция, която  придава красив и елегантен вид на профила. При студения профил  недостатък се явява получаването на конденз при резки температурни амплитуди.

Технически характеристики на дограмата

  • Въздухопроницаемост: Клас 4
  • Водонепропускливост: Клас E1500
  • Устойчивост на вятър: Клас C5
  • Устойчивост против взлом: RC2
  • Топлопреминаване: Uf до 1,26 W/m2.K (за комбинация от рамка и каса)
  • Взломоустойчивoст - врати: Клас RC3
  • Взломоустойчивост - прозорци: Клас RC2
Вижте още:
Понеделник - Петък: 8:30 - 17:30 ч.
Събота и Неделя - Почивни дни
© 2023 Almax. Уеб сайт, SEO и фотография от
Назад към съдържанието