Title
Към съдържанието

Свържете се с нас:

ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ С ПРОФИЛ

Обща информация за плъзгащите системи с профил

 Системите тип "Плъзгане" са отлично решение при остъкляване и преграждане на тераси, големи помещения и зимни градини. С този тип системи имате възможност за създаване на големи остъклени участъци, позволяващи повече светлина в помещение. Нашите ПВЦ и алуминиеви плъзгащи се врати са идеалното решение за максимално увеличаване на пространството и минимизиране на бариерите между вътре и вън. Тези врати могат да се управляват ръчно и автоматично. Предлагат се редица опции за отваряне, от моно-релсата, многоканална релса, която позволява много големи отвори.
Моно-релсата съчетава плъзгащото се крило с фиксиран остъклен елемент. Остъкленият елемент е фиксиран директно във външния профил на рамката, създавайки минималистичен вид. Един плъзгащ се моно-релсов елемент също може да се скрие в стена, в зависимост от това коя система с плъзгащи се врати изберете.
 Двурелсовата каса позволява вграждане на две равни остъклени, плъзгащи се крила, което е най-често използваната и разпознаваема система за плъзгане.
 Релсовите опции 3 и 4 интегрират допълнителни релси във външната рамка, позволяващи монтиране на допълнителни плъзгащи се крила. Този тип опция за плъзгащи се врати е идеален за много големи отвори.
За да се осигури лесното отваряне на плъзгащите се елементи, предлагаме както висококачествени плъзгачи, така и плъзгащи се решения, с колела и релса от неръждаема стомана, както перфектно издръжливи, така и ергономични за стандартните плъзгащи се елементи. За да се увеличи нивото на лекота, предлагаме и плъзгащи решения, при които алуминиевата плъзгаща се врата се повдига, преди да се движи по релсите. В същото време това осигурява допълнителни опции за уплътняване и заключване.
Вижте още:
Понеделник - Петък: 8:30 - 17:30 ч.
Събота и Неделя - Почивни дни
© 2023 Almax. Уеб сайт, SEO и фотография от
Назад към съдържанието